Petrecere cu jocuri și experiențe VR

Oamenii adoră realitatea virtuală.

 Avem jocuri și experiențe de

 realitate virtuală care vor

 transforma orice petrecere în cel

 mai distractiv eveniment pentru

 tine și prietenii tăi.

Poți alege dintr-o gamă largă de jocuri VR, experiențe imersive și aplicații de desen sau pictura în VR.

Folosim căști VR Oculus Quest, care sunt complet independente, fără cabluri sau alte restricții pentru a oferi

 libertate maximă de mișcare si o experiență VR cu adevărat memorabilă.

Venim la tine, oriunde în Oradea

 sau în împrejurimi (până la 25-30

 km) și aducem căștile VR gata

 pregătite pentru a te bucura de o

 petrecere de pomină.

Te poți bucura de

  • Experiente VR
  • Jocuri VR
  • Desen/Pictură VR

Richie’s Plank Experience

Acesta nu este un joc, Richie’s Plank Experience este o experiență psihologică.

Vei fi uimit de răspunsul corpului tău la experiența de a fi la al 80-lea de etaj al unui zgârie nor. Toată experiența se simte în stomac iar palmele devin transpirate. Asta dacă poți ajunge până la capătul scândurii! Este cea mai bună experiență de prezentare a răspunsului emoțional și fizic puternic creat de realitatea virtuală și conceput special pentru a distra împreuna cu prietenii. Include, de asemenea, 5 moduri de joc suplimentare, inclusiv expunere la anxietăți, zbor și desenat pe cer!

Misson: ISS

Fă o călătorie pe orbită și experimentează viața la bordul Stației Spațiale Internaționale! În această simulare nominalizată Emmy, afli cum poți să te miști și să lucrezi în gravitație zero folosind controlerele. 

Cuplezi o capsulă spațială, faci o plimbare spațială și lași astronauții reali ai NASA să te ghideze pe ISS prin videoclipuri și imagini informative.

Jurassic World

Jurassic World: Apatosaurus 

Experiență VR care permite spectatorului pentru prima dată să vadă cum se simte în prezența și apropierea unui dinozaur viu și să experimenteze un sentiment de legătură cu acesta – cu amestecul de uimire, frumusețe izbitoare și pericolul pe care îl implică acest lucru.

Jurassic World: Blue

Dinozaurii au depășit turbulenta Isla Nublar, dar amenințarea unei catastrofe naturale care izbucnește stăruie peste insulă. Urmărește-l pe Blue, un Velociraptor extrem de inteligent, în lupta pentru supraviețuire, folosind VR pentru a-și experimenta abilitățile senzoriale extraordinare și conștientizarea în timp ce caută după hrană și apă, caută semne de viață și luptă împotriva unora dintre cei mai amenințători prădători ale insulei.

Beat Saber

Beat Saber este un joc ritmic unic pentru VR, în care obiectivul tău este să lovești ritmurile (reprezentate de cuburi colorate), pe măsură ce vin spre tine.

Fiecare ritm indică sabia pe care trebuie să o folosești și direcția în care trebuie sa tai. Fiecare tăiere este întărită de efecte sonore și vizuale deosebite pentru a te ajuta să fi una cu ritmul. Scopul aplicației este de a-i face pe jucători să danseze în timp ce taie cuburile și evită obstacolele. Este ușor de învățat și foarte distractiv. Muzica este aleasă pentru a se potrivi perfect nivelurilor de dificultate a jocului.

Angry Birds

Alătură-te lui Red Chuck, Bomb și Blues pentru a salva ouăle furate în Angry Birds VR: Isle of Pigs, o aventură captivantă de VR! Explorează insula îndepărtată în care porcii verzi lacomi își iau vacanță, în peste 75 de nivele pline de distracție!

Poți alege diferite unghiuri pentru a trage cu praștia și a obține cel mai bun scor posibil. Utilizarea abilităților speciale ale păsărilor precum puterea explozivă a păsări Bomb te va ajuta să câștigi mai multe puncte.

Superhot VR

Confruntă lumea evocatoare, elegantă a Superhot VR.  Eliminând liniile dintre strategia prudentă și haosul neînfrânat, Superhot este jocul  în care timpul se mișcă doar atunci când te miști tu. 

Fără bară de regenerare a vieți, fără arme sau muniție plasate convenabil. Doar tu, depășit numeric, iei armele de la inamicii căzuți pentru a trage și a te descurca printr-o avalanșă de gloanțe aflate în mișcare lentă. Cu grafica sa unică, stilizată minimalist, Superhot te ajută să te concentrezi asupra a ceea ce este cel mai important – fluiditatea jocului și frumusețea cinematografică a jocului.

Epic Roller Coasters

Vei avea aceeași senzație ca într-un roller-coaster real în locuri și situații pe care probabil nu le-ai putea experimenta niciodată în viața reală: lumea dinozaurilor, peștera subacvatică și multe altele!

Vei urca și coborî admirând totul în jurul tău într-o simulare realistă cu grafică de nivel înalt. Vei putea juca în 2 moduri diferite:

– Clasic pentru o plimbare clasică cu roller-coaster.
– Modul Shooter este combinația perfectă dintre un Roller coasters și shooting! Exista si o funcție slowmotion, care te va ajuta să țintești la viteze mari.

Pistol Whip

Inspirat de filmele de acțiune de genul ”God Mode”, precum John Wick și Equilibrium, Pistol Whip îți pune două pistoale în mână și te trimite în bătaia armele, într-o varietate mare de scene, pline de acțiune și senzații tari.

În Pistol Whip ai libertate deplină de a trage, a lovi și de a evita țintele în ritmul pe care îl consideri potrivit. Asociază ritmul pulsatoriu al unui joc ”first person” cu energia ritmică a unui joc muzical într-o experiență cinematografică plină de acțiune.

 

Tilt Brush

Tilt Brush a transformat spațiile de joacă virtuale în pânze vii și a ajutat la revoluționarea modului în care oamenii creează și interacționează cu arta.

Eliberându-te de limitele unor forme tradiționale, Tilt Brush îți permite să pictezi în 3D. Spațiul devine pânza ta, posibilitățile sunt nelimitate. 

Experimentează pictura așa cum nu ai mai făcut-o până acum.

Pachete și prețuri