Venim la tine și VRedefinim realitatea

Oriunde în județele Bihor, Cluj, Sălaj, Satu Mare Alba și Argeș

Copiii adoră realitatea virtuală. Aducem jocuri și experiențe de realitate virtuală adaptate copiilor, care vor transforma orice petrecere în cel mai distractiv eveniment pentru copilul tău și prietenii lui.

Avem o gamă largă de jocuri, experiențe imersive, aplicații de creație și video-uri 360 dintre care le poți alege pe cele care crezi că vor fi cel potrivite pentru copilul tău și prietenii lui.

Folosim căști VR Oculus Quest, care sunt complet independente, fără cabluri sau alte restricții pentru a oferi libertate maximă de mișcare si o experiență VR cu adevărat memorabilă.

Poți alege pentru petrecerea copilului tău:

       Experiențe imersive VR       

Richie’s Plank Experience

Acesta nu este un joc, Richie’s Plank Experience este o experiență psihologică.

Vei fi uimit de răspunsul corpului tău la experiența de a fi la al 80-lea de etaj al unui zgârie nor. Toată experiența se simte în stomac iar palmele devin transpirate. Asta dacă poți ajunge până la capătul scândurii! Este cea mai bună experiență de prezentare a răspunsului emoțional și fizic puternic creat de realitatea virtuală și conceput special pentru a distra împreuna cu prietenii. Include, de asemenea, 5 moduri de joc suplimentare, inclusiv expunere la anxietăți, zbor și desenat pe cer!

Misson: ISS

Fă o călătorie pe orbită și experimentează viața la bordul Stației Spațiale Internaționale! În această simulare nominalizată Emmy, afli cum poți să te miști și să lucrezi în gravitație zero folosind controlerele. Cuplezi o capsulă spațială, faci o plimbare spațială și lași astronauții reali ai NASA să te ghideze pe ISS prin videoclipuri și imagini informative.

Jurassic World

Jurassic World: Apatosaurus VR Experience permite spectatorului pentru prima dată să vadă cum se simte în prezența și apropierea unui dinozaur viu și să experimenteze un sentiment de legătură cu acesta – cu amestecul de uimire, frumusețe izbitoare și pericolul pe care îl implică acest lucru.

Jurassic World: Blue
Dinozaurii au depășit turbulenta Isla Nublar, dar amenințarea unei catastrofe naturale care izbucnește stăruie peste insulă. Urmărește-l pe Blue, un Velociraptor extrem de inteligent, în lupta pentru supraviețuire, folosind VR pentru a-și experimenta abilitățile senzoriale extraordinare și conștientizarea în timp ce caută după hrană și apă, caută semne de viață și luptă împotriva unora dintre cei mai amenințători prădători ale insulei.

National Geographic Explore VR

Pornește într-o călătorie ca explorator National Geographic pentru a descoperi două dintre cele mai iconice locații de pe planetă! Mergi în Antarctica într-o expediție palpitantă de descoperire. Navighează în jurul aisbergurilor într-un caiac, urcă pe un zid masiv de gheață și supraviețuiește unei furtuni de zăpadă în timp ce cauți o colonie de pinguini imperiali.

Vizitează Machu Picchu, Peru și scufundă-te în reconstrucții digitale uimitoare ale vechii cetăți incașe. Asistă la ritualul de venerare a mumiei, bea o ceașcă de chicha sacră și întâlnește cu alpaca în timp ce încerci să reproduci fotografiile lui Hiram Bingham de când a redescoperit cetatea incașă.

Cu misiunea de a captura fotografii pentru revista National Geographic, această experiență interactivă permite întregii familii să descopere lumea fără să plece vreodată de acasă.

       Jocuri VR       

Beat Saber

Beat Saber este un joc ritmic unic pentru VR, în care obiectivul tău este să lovești ritmurile (reprezentate de cuburi colorate), pe măsură ce vin spre tine.

Fiecare ritm indică sabia pe care trebuie să o folosești și direcția în care trebuie sa tai. Fiecare tăiere este întărită de efecte sonore și vizuale deosebite pentru a te ajuta să fi una cu ritmul. Scopul aplicației este de a-i face pe jucători să danseze în timp ce taie cuburile și evită obstacolele. Este ușor de învățat și foarte distractiv. Muzica este aleasă pentru a se potrivi perfect nivelurilor de dificultate a jocului.

Pistol Whip

Inspirat de filme de acțiune de genul ”God Mode”, precum John Wick și Equilibrium, Pistol Whip îți pune două pistoale în mână și te trimite în bataia armele, într-o varietate mare de scene, pline de acțiune și senzați tari. În Pistol Whip ai libertate deplină de a trage, de a lovi și de a evita țintele în ritmul pe care îl consideri potrivit. Asociază ritmul pulsatoriu al unui joc ”first person” cu energia ritmică a unui joc muzical într-o experiență cinematografică plină de acțiune.

Superhot VR

Pierde urma a ceea ce este real. Dedică-te, corp și minte. Confruntă lumea evocatoare, elegantă dar brutală a Superhot VR.  Eliminând liniile dintre strategia prudentă și haosul neînfrânat, Superhot este jocul  în care timpul se mișcă doar atunci când te miști tu. Fără bară de regenerare a vieți, fără arme sau muniție plasate convenabil. Doar tu, depășit numeric, iei armele de la inamicii căzuți pentru a trage și a te descurca printr-o avalanșă de gloanțe aflate în mișcare lentă. Cu grafica sa unică, stilizată minimalist, Superhot te ajută să te concentrezi asupra a ceea ce este cel mai important – fluiditatea jocului și frumusețea cinematografică a luptei.

Angry Birds

Alătură-te lui Red Chuck, Bomb și Blues pentru a salva ouăle furate în Angry Birds VR: Isle of Pigs, o aventură captivantă de VR! Explorează insula îndepărtată în care porcii verzi lacomi își iau vacanță, în peste 75 de nivele pline de distracție!
Poți alege diferite unghiuri pentru a trage cu praștia și a obține cel mai bun scor posibil. Utilizarea abilităților speciale ale păsărilor precum puterea explozivă a păsări Bomb te va ajuta să câștigi mai multe puncte.

Red Matter

Red Matter este un joc VR de aventură cu puzzle-uri introduse în poveste, stabilit în timpul unei versiuni Sci-Fi a războiului rece. Asumă-ți rolul agentului Epsilon, un astronaut al Uniunii Atlanticului trimis într-o bază Volgraviană abandonată de pe Rhea, una dintre lunile lui Saturn. Misiunea ta este să investighezi un proiect de cercetare secret.
Rezolvă puzzle-uri într-un mediu uimitor, cu detalii ridicate, care devine din ce în ce mai suprarealist pe măsură ce povestea progresează. Utilizează o serie de instrumente hi-tech pentru a descifra mesajele și mecanismele ascunse și pentru a descoperi secrete din ce în ce mai profunde și mai întunecate ale facilității. Dar ferește-te de ceea ce s-ar putea să găsești. Odată ce vei descoperi adevărul, vei putea să-l stăpânești?

The Climb

The climb aduce la viață entuziasmul și fiorul escaladării în realitate virtuală. Jucătorii vor escalada noi înălțimi și vor explora locații uimitoare într-o nouă experiență de joc dezvoltată exclusiv pentru VR. Simte entuziasmul alpinismului extrem, experimentează valuri de adrenalină în timp ce urci pe înălțimi epice, explorezi peșteri și găsești scurtături ale traseului. Concurează împotriva ​​prietenilor tăi pentru a obține cei mai buni timpi de escaladare. Navighează și bucurăte de peisaje uimitoare din întreaga lume, inclusiv din Alpi, Asia de Sud-Est și Sud-Vestul Americii.

Epic Roller Coasters

Vei avea aceeași senzație ca într-un roller-coaster real în locuri și situații pe care probabil nu le-ai putea avea niciodată în viața reală! Există o mulțime de posibilități: lumea dinozaurilor, case bântuite și multe altele! Vei urca și coborî admirând totul în jurul tău într-o simulare realistă cu grafică de nivel înalt. Vei putea juca în trei moduri diferite:
– Clasic este locul în care tu și prietenii tăi poți face o plimbare clasică cu roller-coaster.
– Modul Shooter este combinația perfectă a două universuri uimitoare! Roller coasters și shooting! Poți avea o vizualizare complet diferită a mersului cu funcția slowmotion, care te va ajuta să țintești la viteze mari.
– Modul de curse: preia controlul caruciorului și încearcă să termini cursa cât mai repede posibil astfel încăt să obți cel mai bun scor!

      Aplicații de creativitate      

Tilt Brush

Tilt Brush a transformat spațiile de joacă virtuale în pânze vii și a ajutat la revoluționarea modului în care oamenii creează și interacționează cu arta. Eliberându-te de limitele unor forme tradiționale, Tilt Brush îți permite să pictezi în 3D și să îți împărtășeșeti munca cu alții. Spațiul devine pânza ta. Posibilitățile sunt nelimitate. 
Experimentează pictura așa cum nu ai mai făcut-o până acum. Pensule dinamice, de la cerneală și fum la zăpadă și foc, îți permit să explorezi minunile unei palete virtuale folosind o interfață simplă și intuitivă. Începător sau expert, dezlănțuie-ți creativitatea în cel mai scurt timp.

       Cinematică VR (Filme 360°)       

Take a Virtual Reality tour of six REAL exoplanets

Categorie: Descoperă universul

Durată: 11:07 min

Witness The Day The Asteroid Struck

Categorie: Descoperă universul

Durată: 2:27 min

360° VR Tour of Space

Categorie: Descoperă universul

Durată: 11:17 min

Relaxing 360 Space Flight

Categorie: Descoperă universul

Durată: 3:44 min

Mars – The Red Planet

Categorie: Documentar

Durată: 11:30 min

Refugees – Awarded Best Independent film

Categorie: Documentar

Durată: 6:39 min

The Displaced | The New York Times

Categorie: Documentar

Durată: 11:08 min

Home After War

Categorie: Documentar

Această experiență conține conținut deranjant. Discreția spectatorului este recomandată. Este posibil să nu fie potrivit pentru persoanele cu epilepsie fotosensibilă sau tulburare de stres post-traumatic.

ecosphere

Categorie: Documentar

Wild With: Bears (360 Video)

Categorie: Natura și relaxare

Durată: 1:55 min

Wild With: Horses (360 Video)

Categorie: Natura și relaxare

Durată: 1:35 min

Elephants on the Brink

Categorie: Natura și relaxare

Durată: 2:49 min

360° Baby Pandas | Nat Geo WILD

Categorie: Natura și relaxare

Durată: 2:46 min

What happens inside your body?

Categorie: Educațional

Durată: 8:06 min

The Body VR: Journey Inside a Cell

Categorie: Educațional

Durată: 10:35 min

Pachete și Prețuri

Pachet

2 ore, 1 cască VR, 1 operator

2 ore, 2 căști VR, 1 operator

3 ore, 2 căști VR, 2 operatori

4 ore, 2 căști VR, 2 operatori

Preț pentru Oradea

150 lei

300 lei

450 lei

600 lei

Cost suplimentar pentru deplasări în altă localitate decât Oradea

1 ron / km

1 ron / km

0,8 ron / km

0,6 ron / km

Toate echipamentele sunt igienizate cu dezinfectant biocid.

De asemenea, fiecare pachet include câte o mască textilă de unică folosință pentru fiecare persoană care va utiliza căștile VR și șervețele umede cu dezinfectant.

Măștile de unică folosință se aplică pe cap sub casca VR pentru a preveni ca suprafața căștii sa intre in contact direct cu pielea persoanei care o poartă.