Tururi virtuale 360°

" E ca și cum ai fi acolo..."

Astăzi, aproape toată lumea are acces la internet, iar mediul online a devenit cea mai eficientă platformă de marketing. Acum este posibil ca oricine să îți viziteze afacerea, oricând, de oriunde, în câteva secunde. Tot ce trebuie să faci este să oferi un tur virtual al locației afacerii tale, care să fie disponibil online pe site sau pe pagina de Facebook. Vizitatorii vor beneficia de o experiență aparte chiar înainte de a te vizita personal, ceea ce cu siguranță le va trezi interesul și încrederea în afacerea ta.

Tururile virtuale sunt un bun exemplu de conținut captivant, care îi va face pe utilizatori să își dorească să rămână mai mult pe site-ul tău. Statisticile au arătat că site-urile web cu tururi virtuale sunt vizualizate de 5-10 ori mai mult decât cele fără. Un tur virtual oferă un plus de încredere în afacerea ta, deoarece clienții pot vedea în interior și pentru a vedea cum și unde lucrați. Clienții simt în mod natural mai multă afinitate față de afacerile pe care le pot vedea.

Cum Funcționează?

Venim la tine și facem pozele 360°

Facem oricâte poze este nevoie ca să putem construi cele mai faine tururi virtuale.

Edităm și construim turul virtual

Aici e pasul în care putem adăuga logo-ul tău, datele de contact, muzică de fundal, o schită / un plan a locației sau infospot-uri cu text, alte poze sau video-uri.

Găzduim online turul sau îți oferim fișierele

Îți putem găzdui online tururile virtuale, gratuit pe termen NELIMITAT sau iți oferim fișierele și asistență ca să le găzduiești pe situl tău.

Poți distribui turul virtual pe toate rețelele sociale

Tururile noastre virtuale pot fi încărcate și distribuite pe rețele sociale (ex. Facebook, Twitter etc.), locul de unde îți pot veni cei mai mulți clienți noi.

De ce să ai un tur virtual 360° al locației afacerii tale?

1. Depășește-ți concurența

Atunci când clienții vor găsi afacerea ta pe Google și vor vizualiza turul virtual 360°, vor putea previzualiza locația din orice unghi doresc, nu doar din cel din care ai făcut tu pozele. Acestă posibilitate unică va pune afacerea ta înaintea concurenței. Cu cât mai muți oameni văd locația afacerii tale, cu atât aceasta câștigă mai multă popularitate. Baza de clienți potențiali va crește, ducând inevitabil la creșterea încasărilor.

2. Demonstrează profesionalism și orientare către clienți

Dacă ai, de exemplu, un hotel, un tur virtual te va ajuta să le economisești clienților tăi mult timp și bani. Imaginează-ți un scenariu în care o companie intenționează să organizeze o conferință. În loc să fie nevoiți să se deplaseze pentru a găsi un hotel potrivit, pot pur și simplu să viziteze turul virtual al hotelului tău și să decidă dacă locația este potrivită pentru evenimentul lor. Acest lucru le va salva timp și bani și desigur vor percepe afacerea ta ca fiind profesionistă și orientată către client.

3. Fii disponibil 24/7

Un tur virtual va crește valoarea afacerii tale, deoarece este disponibil 24 din 24 de ore. Clienții pot vizita locația afacerii tale în orice moment al zilei sau al nopții și din orice zonă a lumii. De asemenea, acești clienți te pot contacta direct folosind datele de contact pe care le putem integra în turul virtual.

4. Un plus de încredere în afacerea ta

Dacă o imagine valorează o mie de cuvinte, imaginează-ți cât valorează un tur virtual. Datorită rețelelor de socializare și site-urilor de recenzii online, oamenii au devenit incredibil de vizuali. Acest lucru înseamnă că prezentare vizuală a afacerii tale la cel mai înalt nivel, a devenit de o importanță vitală.

Puteți utiliza tururi 360° pentru aproape orice afacere. La UpSpace.ro, am demonstrat că este posibil și am creat tururi virtuale pentru agenții imobiliare, magazine, sălii de jocuri și poligoane, magazine de mobilier, dealeri auto și multe altele. Posibilitățile sunt infinite.

Te-am făcut curios? Contactează-ne acum!

Vrei sa vezi ce tururi am făcut pana acum? Accesează galeria/portofoliul nostru de lucrări.

Tururile virtuale realizate de noi

Prețuri

Începând de la 300 ron pentru un tur complet al unei locații de până la 100 mp.

Prețul unui tur se negociază în funcție de mai multe criterii cum ar fi suprafața locației, specificul turului, numărul de fotografii 360 necesare etc.

Contactați-ne și vom stabili împreună un preț corect și reciproc avantajos pentru turul locației dvs.