Scapă de “nu arată ca în poze”!

Salut!

Am apelat în repetate rânduri la serviciile unor agenții imobiliare și îți spunem cu sinceritate că am avut de multe ori reacția personajelor din imaginea alăturată. Nu pentru că suntem figuranți sau pretențioși ci pur și simplu pentru că știam ce ne dorim. Și pentru că niciodată nu reușeam să ne dăm seama din poze dacă un apartament are ceea ce vrem noi, începeam căutările, de fiecare dată, înarmați cu răbdare. Dar după al 9-lea sau al 10-lea apartament vizitat, răbdarea se duce naibi și frustrarea ia locul entuziasmului. După mult timp pierdut, adesea renunțam să mai căutăm, iar când reîncepeam, nu mai apelam din nou la agențiile care ne-au dezamăgit deja. Ne-am gândit de nenumărate ori cum ar fi dacă am putea vedeam mai mult din apartament și doar dacă ne place să mergem să-l vizităm. Acum, acest lucru este posibil printr-un tur virtual 360°.

Dacă ești reprezentatul unei agenții imobiliare, oferă-le clienților tăi această posibilitate unică și cu siguranță nu vei regreta.

Cum funcționează?

Venim la tine și fotografiem sau filmăm 360°

Facem oricâte poze este nevoie ca să putem construi cele mai faine tururi virtuale. La fel și pentru video-urile 360°,  filmăm oricât e nevoie pentru a obține cele mai bune cadre.

Edităm și construim turul virtual sau video-ul 360°

Aici e pasul în care putem adăuga logo-ul tău, datele de contact, muzică de fundal, o schită / un plan a locației sau infospot-uri cu text, poze sau video-uri.

Le găzduim online sau îți oferim fișierele

Îți putem găzdui online tururile virtuale sau video-urile 360°, gratuit pe termen NELIMITAT sau ți le putem oferi sub formă de fișiere pe care să le găzduiești pe situl tău.

Le distribui pe rețele sociale și atragi clienți noi

Tururile noastre virtuale și video-urile 360° pot fi încărcate și distribuite pe rețele sociale (ex. Facebook, Twitter etc.), locul de unde îți pot veni cei mai mulți clienți noi.

Avantajele tururilor virtuale 360°

1. Cel mai bun mod de a afișa o proprietate

Prezintă direct pe site-ul tău orice proprietate pe care o ai în portofoliu într-o manieră mai atractivă și interactivă printr-un tur virtual.

Un tur virtual evidențiază toate camerele și spațiile dintr-un imobil. Vizitatorii pot naviga singuri dintr-o cameră în alta, de la un etaj la altul și pot verifica fiecare detaliu al imobilului.

În plus, putem include puncte de informații pe care o persoană poate face click pentru a obține detalii. Prin acestea poți informa privitorul cu privire la orice aspect exclusiv al proprietății.

De exemplu, dacă o casă are un candelabru special, poți oferi informații despre istoria și semnificația acelui candelabru.

Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a evidenția orice proprietate și de a o diferenția de listările sale pe alte site-uri.

2. Flux de lucru mai eficient

Persoanele care te sună pentru o anumită proprietate sunt probabil interesate însă nu au o imagine vizuală a structurii acesteia. Interesul lor pornește doar de la pozele furnizate de tine.

Există posibilitatea ca persoanele care vizitează o proprietate să nu o găsească potrivită sau atractivă.

Astfel, există o mulțime de cazuri în care investești timp și efort pentru a-i ghida pe oameni în vizite, ca ei să îți spună la final că proprietatea nu pare a fi ceea ce își doresc.

Dacă ai tururi virtuale pe site-ul tău, persoana care te sună știe deja cum arată locul și cum este organizat.

Dacă vrea sa-l viziteze, înseamnă că îi place, și foarte probabil vei încheia cu succes o tranzacție.

3. Oferă o experiență unică

Tururile virtuale sunt ca o casă deschisă permanent. Clienții potențiali pot accesa turul 24/7 din birou, de acasă sau în timp ce se află pe drum între cele două.

Un tur virtual al unei case ajută la crearea unui sentiment instantaneu de proprietate. Cei care fac turul își pot imagina cu ușurință cum ar fi să trăiască în acel imobil.

4. Atrage mai mulți clienți pe site-ul tău

Tururile virtuale pot conduce trafic masiv către site-ul tău. Drept urmare, vei atrage mai mulți clienți.

Listările de proprietăți cu tururi virtuale primesc cu peste 40% mai multe click-uri în comparație cu cele care folosesc doar imagini. Mai multe click-uri se traduc în statistici mai mari de trafic și vânzări crescute. În plus, site-ul tău va apărea mai sus în rezultatele căutării pe Google.

Cel mai probabil ești o persoană a cifrelor așa că…

1. Studiu realizat de Pinnacle Property Management Services în 2019:

Google favorizează tururile virtuale în detrimentul fotografiei digitale plană, cu un raport de preferințe de 2:1 

Tururile virtuale influențează o creștere de 16% a apariției în căutările Google

3. Studiu făcut de Realtor.com în 2019:

Listările de imobiliare care includ un tur virtual obțin cu 87% mai multe vizualizări decât cele fără tururi virtuale

2. Studiu realizat de Asociația Națională a Agenților Imobiliari din SUA (2019):

Mai mult de jumătate din adulții americani care folosesc internetul au accesat cel puțin o dată un tur virtual

54% dintre cumpărători nu vor vizita o proprietate dacă nu are imagini virtuale și 50% au găsit tururile virtuale foarte utile în luarea deciziei lor

Tururile virtuale mențin vizitatori pe site-ul web de 5 până la 10 ori mai mult

 

Infospot = punct marcat în cadrul unui tur virtual pe care vizitatorul poate da click pentru a declanșa o anumită acțiune, ca de exemplu deschiderea unei ferestre pop-up care conține detalii despre un obiect prezent în imagine

* Pachetul Immersive Experience prin care primiti o pereche de ochelari VR în custodie, gratuit, este valabil doar la pachetele Professional și Premium, pentru agenții imobiliare.

Te-am făcut curios? Contactează-ne ca să stabilim detaliile!