Distracție în VR pentru echipe dinamice

Recompensați-vă echipa cu o experiență de realitate virtuală.

La UpSpace.ro, suntem specialiști în utilizarea realității virtuale pentru a crea experiențe distractive, captivante și antrenante de team building.

Experiența echipei noastre în formare corporativă, învățare și dezvoltare ne poziționează perfect pentru a găzdui sesiuni distractive și memorabile de team building care oferă o valoare reală echipelor.

Folosind cea mai recentă tehnologie de realitate virtuală și o abordare experiențială, putem livra team building-uri VR oriunde în România.

Experiențele noastre VR preferate pentru distracție în team building

Iată câteva dintre cele mai populare experiențe pe care le poți încerca dacă participi la un team building VR

Richie’s Plank Experience

Acesta nu este un joc, Richie’s Plank Experience este o experiență psihologică.

Vei fi uimit de răspunsul corpului tău la experiența de a fi la al 80-lea de etaj al unui zgârie nor. Toată experiența se simte în stomac iar palmele devin transpirate. Asta dacă poți ajunge până la capătul scândurii! Este cea mai bună experiență de prezentare a răspunsului emoțional și fizic puternic creat de realitatea virtuală și conceput special pentru a distra împreuna cu prietenii. Include, de asemenea, 5 moduri de joc suplimentare, inclusiv expunere la anxietăți, zbor și desenat pe cer!

Beat Saber

Beat Saber este un joc ritmic unic pentru VR, în care obiectivul tău este să lovești ritmurile (reprezentate de cuburi colorate), pe măsură ce vin spre tine.

Fiecare ritm indică sabia pe care trebuie să o folosești și direcția în care trebuie sa tai. Fiecare tăiere este întărită de efecte sonore și vizuale deosebite pentru a te ajuta să fi una cu ritmul. Scopul aplicației este de a-i face pe jucători să danseze în timp ce taie cuburile și evită obstacolele. Este ușor de învățat și foarte distractiv. Muzica este aleasă pentru a se potrivi perfect nivelurilor de dificultate a jocului.

Pistol Whip

Inspirat de filme de acțiune de genul ”God Mode”, precum John Wick și Equilibrium, Pistol Whip îți pune două pistoale în mână și te trimite în bataia armele, într-o varietate mare de scene, pline de acțiune și senzați tari. În Pistol Whip ai libertate deplină de a trage, de a lovi și de a evita țintele în ritmul pe care îl consideri potrivit. Asociază ritmul pulsatoriu al unui joc ”first person” cu energia ritmică a unui joc muzical într-o experiență cinematografică plină de acțiune.

Tilt Brush

Tilt Brush a transformat spațiile de joacă virtuale în pânze vii și a ajutat la revoluționarea modului în care oamenii creează și interacționează cu arta. Eliberându-te de limitele unor forme tradiționale, Tilt Brush îți permite să pictezi în 3D și să îți împărtășeșeti munca cu alții. Spațiul devine pânza ta. Posibilitățile sunt nelimitate. 
Experimentează pictura așa cum nu ai mai făcut-o până acum. Pensule dinamice, de la cerneală și fum la zăpadă și foc, îți permit să explorezi minunile unei palete virtuale folosind o interfață simplă și intuitivă. Începător sau expert, dezlănțuie-ți creativitatea în cel mai scurt timp.

Superhot VR

Pierde urma a ceea ce este real. Dedică-te, corp și minte. Confruntă lumea evocatoare, elegantă dar brutală a Superhot VR.  Eliminând liniile dintre strategia prudentă și haosul neînfrânat, Superhot este jocul  în care timpul se mișcă doar atunci când te miști tu. Fără bară de regenerare a vieți, fără arme sau muniție plasate convenabil. Doar tu, depășit numeric, iei armele de la inamicii căzuți pentru a trage și a te descurca printr-o avalanșă de gloanțe aflate în mișcare lentă. Cu grafica sa unică, stilizată minimalist, Superhot te ajută să te concentrezi asupra a ceea ce este cel mai important – fluiditatea jocului și frumusețea cinematografică a luptei.

Angry Birds

Alătură-te lui Red Chuck, Bomb și Blues pentru a salva ouăle furate în Angry Birds VR: Isle of Pigs, o aventură captivantă de VR! Explorează insula îndepărtată în care porcii verzi lacomi își iau vacanță, în peste 75 de nivele pline de distracție!
Poți alege diferite unghiuri pentru a trage cu praștia și a obține cel mai bun scor posibil. Utilizarea abilităților speciale ale păsărilor precum puterea explozivă a păsări Bomb te va ajuta să câștigi mai multe puncte.

Red Matter

Red Matter este un joc VR de aventură cu puzzle-uri introduse în poveste, stabilit în timpul unei versiuni Sci-Fi a războiului rece. Asumă-ți rolul agentului Epsilon, un astronaut al Uniunii Atlanticului trimis într-o bază Volgraviană abandonată de pe Rhea, una dintre lunile lui Saturn. Misiunea ta este să investighezi un proiect de cercetare secret.
Rezolvă puzzle-uri într-un mediu uimitor, cu detalii ridicate, care devine din ce în ce mai suprarealist pe măsură ce povestea progresează. Utilizează o serie de instrumente hi-tech pentru a descifra mesajele și mecanismele ascunse și pentru a descoperi secrete din ce în ce mai profunde și mai întunecate ale facilității. Dar ferește-te de ceea ce s-ar putea să găsești. Odată ce vei descoperi adevărul, vei putea să-l stăpânești?

The Climb

The climb aduce la viață entuziasmul și fiorul escaladării în realitate virtuală. Jucătorii vor escalada noi înălțimi și vor explora locații uimitoare într-o nouă experiență de joc dezvoltată exclusiv pentru VR. Simte entuziasmul alpinismului extrem, experimentează valuri de adrenalină în timp ce urci pe înălțimi epice, explorezi peșteri și găsești scurtături ale traseului. Concurează împotriva ​​prietenilor tăi pentru a obține cei mai buni timpi de escaladare. Navighează și bucurăte de peisaje uimitoare din întreaga lume, inclusiv din Alpi, Asia de Sud-Est și Sud-Vestul Americii.

Echo VR

Experimentează libertatea mișcării în gravitație zero. În Echo Combat, vei fi un robot futurist, pregătit pentru competiție, înarmat cu o serie de arme și abilități, iar echipa ta de patru jucători va participa intr-un joc de mare viteza. Trebuie să planezi, să te agăți, să propulsezi și să lovești și să arunci pentru a înscrie goluri astfel încât să obți victoria în arena virtuală.

Epic Roller Coasters

Vei avea aceeași senzație ca într-un roller-coaster real în locuri și situații pe care probabil nu le-ai putea avea niciodată în viața reală! Există o mulțime de posibilități: lumea dinozaurilor, case bântuite și multe altele! Vei urca și coborî admirând totul în jurul tău într-o simulare realistă cu grafică de nivel înalt. Vei putea juca în trei moduri diferite:
– Clasic este locul în care tu și prietenii tăi poți face o plimbare clasică cu roller-coaster.
– Modul Shooter este combinația perfectă a două universuri uimitoare! Roller coasters și shooting! Poți avea o vizualizare complet diferită a mersului cu funcția slowmotion, care te va ajuta să țintești la viteze mari.
– Modul de curse: preia controlul caruciorului și încearcă să termini cursa cât mai repede posibil astfel încăt să obți cel mai bun scor!

Experiențe imersive

Zi de zi, experiențe vaste ale vieții noastre au devenit digitalizate. Experiențe reale care sunt greu accesibile sau experiențe din domeniul Sf-ului au fost încorporate astfel încât să interacționezi cu ele într-o lume digitală oferind o senzație unică pentru utilizator. Te poți plimba pe stația spațială internațională, poți vizita Jurassic Park plimbându-te printre dinozauri și poți medita într-o lume de domeniul fantasticului. Posibilitățile sunt numeroase, tu esti pregatit să pașești într-o lume diferită?