Informații generale

UpSpace.ro (S.C. Reasonlabs S.R.L) cu sediul în Oradea, Str. Oneștilor, Nr. 13A, Bl. P4B, Ap. 903, jud. Bihor, reprezentată online prin intermediul site-ului web http://upspace.ro/, se supune și respectă toate legile în vigoare din Romania privind protecția datelor cu caracter personal și se angajează să protejeze și să nu înstrăineze în nici un fel către terți datele dvs. personale pe care ni le dezvăluiți online folosind formularul de contact, formularul de comandă, prin intermediul rețelelor sociale sau telefonic.

Confidențialitatea datelor dvs. cu caracter personal rămâne una din preocupările principale ale UpSpace.ro și prin prezenta pagină vă informam cu privire la prelucrarea acestor date în contextul utilizării site-ului upspace.ro.

GDPR
Suntem aliniați cu regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și conform GDPR, avem obligația de a administra în condiții de siguranță și în scopurile precis menționate datele dvs. personale pe care ni le furnizați folosind site-ul nostru. Nu sunteți obligați să ne furnizați datele personale, însă refuzând nu veți putea utiliza formularele de contact de pe site, nu ne veți contacta folosind formularele de pe site, nu veți putea cere oferte de preț sau informații, nu veți putea depune comenzi online, pe scurt nu vom putea ține legătura.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
Datele dvs. sunt folosite strict pentru a va putea contacta și trimite oferta serviciilor noastre. Nu oferim altor terți datele dvs. personale.

Contact via email
Dacă ați ales să ne trimiteți un mesaj direct către adresa noastră de mail contact@upspace.ro, ne dați în mod direct consimțământul de a vă răspunde ori de cate ori va fi necesar. În urma contactului vom colecta adresa de mail și alte date personale pe care le-ați oferit voluntar în mesaj. Aceste date rămân stocate la noi, le vom folosi doar pentru a vă putea răspunde sau contacta. Nu oferim altor terți datele dvs. personale și puteți solicita ștergerea lor printr-o simplă cerere la adresa de mail conntact@upspace.ro .

Formularul de contact sau comanda produse/servicii
În urma folosirii formularului de contact sau comandă produse/servicii sunt colectate următoarele date: nume și prenume, adresă, telefon și adresă de mail. Aceste date rămân stocate la noi, le vom folosi doar pentru a vă putea contacta și oferi serviciile noastre. Nu oferim altor terți datele dvs. personale, puteți solicita ștergerea lor printr-o simplă cerere la adresa de mail contact@upspace.ro .

Plata online cu cardul

Toate plațile online cu cardul sunt prelucrate de către partenerul nostru specializat MobilPay.ro folosind cele mai noi tehnologi de securitate a plăților. UpSpace.ro nu preia și nu stochează nici un fel de date ale cardului dvs.

Contact telefonic
În urma folosirii contactului telefonic către unul din numerele noastre de telefon, ne dați în mod direct consimțământul de a vă răspunde sau contacta telefonic ori de câte ori va fi necesar. Numărul dvs. de telefon nu vă rămâne stocat la noi decât daca veți deveni client și îl vom folosi doar pentru a vă putea contacta. Nu vom oferi altor terți numărul dvs. de telefon în scopuri de marketing. Puteți solicita ștergerea numărului de telefon printr-o simplă cerere la adresa de mail conntact@upspace.ro sau telefonic.

Newsletter
In urma folosirii formularului de contact sau comandă produse/servicii de pe site sunt colectate următoarele date: nume și adresa de mail în scopul de a vă ține la curent cu noile oferte. Aceste date rămân stocate la noi, le vom folosi pentru a vă a trimite oferta serviciilor noastre. Nu oferim altor terți datele dvs. personale, puteți solicita ștergerea lor printr-o simplă cerere la adresa de mail contact@upspace.ro . În cazul în care nu mai doriți să primiți mesaje newsletter, aveți posibilitatea de dezabonare direct din mesajul email primit.

Analiza și statistici trafic
Site-ul Upspace.ro folosește Google Analytics pentru a analiza modul în care vizitatorii folosesc site-ul și pentru a obține statistici cu scopul îmbunătățirii performantelor pe viitor. Din motive strict analitice, este posibilă colectarea datelor dvs. în mod automat, cum ar fi durata și ora vizitei, locul, paginile vizitate, sistemul de operare folosit și adresa IP. Responsabilitatea colectării datelor revine exclusiv și direct companiei Google Inc.

Durata pentru care vă prelucrăm datele
Nu oferim un termen, datele dvs. rămân stocate la noi și le vom folosi doar pentru a vă putea răspunde, contacta și pentru a trimite oferta serviciilor noastre. Nu oferim altor terți datele dvs. personale. Puteți solicita ștergerea lor printr-o simplă cerere la adresa de mail conntact@upspace.ro .

Pentru mai multe informații sau soluționarea de litigii vă rugăm să ne contactați pe adresa contact@upspace.ro sau folosind formularul de contact.

Ultima actualizare: 11.08.2020