Experience more!

Suntem specialiști în evenimente VR, așa că, indiferent dacă sunteți în căutarea unei experiențe VR pentru lansarea unui produs, pentru organizarea unei expoziții, a unei conferințe sau chiar pentru aniversarea companiei dvs., suntem foarte flexibili și putem transforma orice tip de eveniment într-o experiență interesantă și memorabilă .

Vă putem oferi consultanță astfel încât să beneficiați de cea mai bună experiență de realitate virtuală, asigurându-ne că evenimentul este unul creativ și îndeplinește așteptările și obiectivele dvs.

Oferim servicii complete de organizare a evenimentelor VR oferind echipamentele necesare și personal bine instruit și prietenos.

Este inovator

Tehnologia VR se dezvoltă într-un ritm incredibil de rapid și reprezintă o parte imensă a dezvoltări digitale în aproape fiecare industrie. Companiile inovative utilizează realitatea virtuală în diferite moduri și în toate departamentele.

Oamenii sunt curioși

Realitatea virtuală atrage atenția oamenilor.
Mințile curioase sunt atrase în mod natural de această idee – iar experiențele atractive pe care le oferă realitatea virtuală captează imaginații și lasă o impresie durabilă.

Energizează grupurile

VR-ul îi face pe oameni să zâmbească. Noi vedem asta la fiecare eveniment pe care îl organizăm. De asemenea poate schimba dinamica unui eveniment, relaxând atmosfera. Îi poate face pe oameni să vorbească despre experiențele pe care tocmai le-au împărtășit și să-i energizeze.

Când sunt împărtățite, amplifică experiența

Nimic nu leagă oamenii mai mult decât experiențele împărtășite. O experiență VR la evenimentul dvs. poate crește implicarea și creează oportunități suplimentare de socializare, mai ales atunci când sunt utilizate experiențe VR multiplayer.

Este memorabil

Tehnologia VR combinată cu un design creativ și cu înțelegerea comportamentului uman pot crea un eveniment de neuitat despre care toată lumea va vorbi. Folosirea VR-urilor în campania de lansare a serviciilor sau a produselor dvs va face ca evenimentul să aibă și mai mult succes.

O gamă largă de posibilități

Putem oferi o varietate largă de experiențe VR care să satisfacă perfect nevoile businessului dvs.

Procesul de organizare a unui eveniment

1.

Discuție creativă inițială

2.

Planificarea evenimentului

3.

Execuția evenimentului